Triple S&B; een beachcourt

Jaar: Najaar 2012 – Mei 2013
Categorie: jeugd

De stichting Triple S&B houdt zich bezig met het stimuleren van sporten en bewegen voor de jeugd in de leeftijd van 6 tot 18 jaar. Ze doen dit volgens de kernwaardes van de stichting Positieve Sportbeleving: Positiviteit, Respect en Sportiviteit.

Om dit te bereiken biedt zij de jeugd de mogelijkheid om hippe en moderne sporten te ontdekken. Afgeleid van bekende sporten, alleen worden ze beoefend in een beach-omgeving met op de achtergrond populaire muziek. In 2014 realiseerde de stichting met hulp van vele vrijwilligers & donateurs een echt beachcourt in Son en Breugel. En in de winter wordt de omgeving nagebootst in de zaal.

Kunst op de rotondes!

Het Stakenburgfonds is initiatiefnemer van het  duurzame project: Kunst op de rotondes! Son en Breugel wordt op belangrijke invalswegen gesierd door een rotonde. Drie rotondes zijn verfraaid met een blijvend kunstwerk.

Bekijk alle informatie over kunst op de rotondes

Bestel uw eigen mini-kunstwerk!

In het kader van 75 jaar bevrijding produceren we eenmalig mini-kunstwerken voor slechts € 95,-. Een unieke kans om uw eigen kunstwerk te bemachtigen of cadeau te doen.

Van het kunstwerk Descending Liberation worden mini-replica’s gemaakt. Net als het echte kunstwerk worden deze in rvs uitgevoerd.

Van het kunstwerk Poorten van Hoop is een detailstuk te bestellen. Dit object wordt uitgevoerd in cortenstaal.

Van het kunstwerk De Schemerlamp wordt een 2D uitvoering gemaakt. Ook dit mini-kunstwerk wordt in cortenstaal uitgevoerd.

Bestel hier uw exemplaar!

© Copyright - Stakenburgfonds.nl