Son en Breugel 2012, een jaar in beeld

Jaar: maart 2013
Categorie: maatschappij

Vanwege het jubileumjaar (20-jarig bestaan) van het Stakenburgfonds is een bijzonder initiatief geboren. ‘Van het dorp voor het dorp’, was het motto. Op 1 januari 2012 t/m 31 december 2012 ging er een website in de lucht waarop mensen middels de #senb berichten, foto’s en blogs konden plaatsen over gebeurtenissen of mooie beelden uit het dorp. Het was vanaf het eerste uur een groot succes. Deze beelden, samen met professioneel gemaakte foto’s, zijn gebundeld in een mooi fotoboek. Dit boek is een actueel beeld van het leven in Son en Breugel in 2012. Het boek is te koop in de lokale boekhandel De Traverse. De website en het boek zijn geheel bekostigd door het Stakenburgfonds.

Kunst op de rotondes!

Het Stakenburgfonds is initiatiefnemer van het  duurzame project: Kunst op de rotondes! Son en Breugel wordt op belangrijke invalswegen gesierd door een rotonde. Drie rotondes zijn verfraaid met een blijvend kunstwerk.

Bekijk alle informatie over kunst op de rotondes

Bestel uw eigen mini-kunstwerk!

In het kader van 75 jaar bevrijding produceren we eenmalig mini-kunstwerken voor slechts € 95,-. Een unieke kans om uw eigen kunstwerk te bemachtigen of cadeau te doen.

Van het kunstwerk Descending Liberation worden mini-replica’s gemaakt. Net als het echte kunstwerk worden deze in rvs uitgevoerd.

Van het kunstwerk Poorten van Hoop is een detailstuk te bestellen. Dit object wordt uitgevoerd in cortenstaal.

Van het kunstwerk De Schemerlamp wordt een 2D uitvoering gemaakt. Ook dit mini-kunstwerk wordt in cortenstaal uitgevoerd.

Bestel hier uw exemplaar!

© Copyright - Stakenburgfonds.nl