Pannaveldje ‘t Zand

Jaar: nov. 2011
Categorie: Jeugd

In de wijk ‘t Zand is door een burgerinitiatief de aanvraag gedaan tot de aanleg van hockey- en voetbalveldjes van kunstgras zodat de jeugd sportief de vrije tijd kan besteden, in weer en wind. Met vele andere sponsoren samen en het Stakenburgfonds is er voor gezorgd dat de jeugd een veilige sportplaats heeft waar zij zomer en winter terecht kunnen voor een partijtje voetbal of hockey.

Kunst op de rotondes!

Het Stakenburgfonds is initiatiefnemer van het  duurzame project: Kunst op de rotondes! Son en Breugel wordt op belangrijke invalswegen gesierd door een rotonde. Drie rotondes zijn verfraaid met een blijvend kunstwerk.

Bekijk alle informatie over kunst op de rotondes

Bestel uw eigen mini-kunstwerk!

In het kader van 75 jaar bevrijding produceren we eenmalig mini-kunstwerken voor slechts € 95,-. Een unieke kans om uw eigen kunstwerk te bemachtigen of cadeau te doen.

Van het kunstwerk Descending Liberation worden mini-replica’s gemaakt. Net als het echte kunstwerk worden deze in rvs uitgevoerd.

Van het kunstwerk Poorten van Hoop is een detailstuk te bestellen. Dit object wordt uitgevoerd in cortenstaal.

Van het kunstwerk De Schemerlamp wordt een 2D uitvoering gemaakt. Ook dit mini-kunstwerk wordt in cortenstaal uitgevoerd.

Bestel hier uw exemplaar!

© Copyright - Stakenburgfonds.nl