Kunstroute Son en Breugel

Jaar: mei 2005
Categorie: kunst

Naar een idee van Ars Longa, is op initiatief van het Stakenburgfonds een wandel- en fietsroute van 15 km uitgezet langs kunstwerken in Son en Breugel. Maar liefst 26 kunstwerken zijn in de open lucht te ontdekken, op bekende en minder bekende locaties. Deze kunstroute is al diverse jaren herhaald, steeds met een vaste kern maar ook met verrassende nieuwe talenten uit Son en Breugel waardoor de route steeds verandert!

Kunst op de rotondes!

Het Stakenburgfonds is initiatiefnemer van het  duurzame project: Kunst op de rotondes! Son en Breugel wordt op belangrijke invalswegen gesierd door een rotonde. Drie rotondes zijn verfraaid met een blijvend kunstwerk.

Bekijk alle informatie over kunst op de rotondes

Bestel uw eigen mini-kunstwerk!

In het kader van 75 jaar bevrijding produceren we eenmalig mini-kunstwerken voor slechts € 95,-. Een unieke kans om uw eigen kunstwerk te bemachtigen of cadeau te doen.

Van het kunstwerk Descending Liberation worden mini-replica’s gemaakt. Net als het echte kunstwerk worden deze in rvs uitgevoerd.

Van het kunstwerk Poorten van Hoop is een detailstuk te bestellen. Dit object wordt uitgevoerd in cortenstaal.

Van het kunstwerk De Schemerlamp wordt een 2D uitvoering gemaakt. Ook dit mini-kunstwerk wordt in cortenstaal uitgevoerd.

Bestel hier uw exemplaar!

© Copyright - Stakenburgfonds.nl