Jubileum Carnavalsvereniging De Krutjesrapers

Jaar: februari – maart 2014
Categorie: Cultuur

De Krutjesrapers bestaan in 2014 55 jaar (voor de niet-Carnavalsvierders onder ons, dat is een jubileum van 5×11 jaar!). Reden voor een mooi aandenken aan deze toonaangevende vereniging. De onthulling op 8 maart was ondanks de kou druk bezocht. Het blijvende kunstwerk kreeg een mooie plaats in de schaduw van het Oude Raadhuisje tegenover een locatie die met Carnaval ook een centrale plaats inneemt; Café de Zwaan!
Helaas blijkt het geschenk niet hufterproof; de nacht na de onthulling zijn de bronzen veren van de prins van het monument afgebroken. Tot op heden is er nog geen spoor van de daders.

Kunst op de rotondes!

Het Stakenburgfonds is initiatiefnemer van het  duurzame project: Kunst op de rotondes! Son en Breugel wordt op belangrijke invalswegen gesierd door een rotonde. Drie rotondes zijn verfraaid met een blijvend kunstwerk.

Bekijk alle informatie over kunst op de rotondes

Bestel uw eigen mini-kunstwerk!

In het kader van 75 jaar bevrijding produceren we eenmalig mini-kunstwerken voor slechts € 95,-. Een unieke kans om uw eigen kunstwerk te bemachtigen of cadeau te doen.

Van het kunstwerk Descending Liberation worden mini-replica’s gemaakt. Net als het echte kunstwerk worden deze in rvs uitgevoerd.

Van het kunstwerk Poorten van Hoop is een detailstuk te bestellen. Dit object wordt uitgevoerd in cortenstaal.

Van het kunstwerk De Schemerlamp wordt een 2D uitvoering gemaakt. Ook dit mini-kunstwerk wordt in cortenstaal uitgevoerd.

Bestel hier uw exemplaar!

© Copyright - Stakenburgfonds.nl