CARNAVAL IN SON EN BREUGEL, VERLEDEN, HEDEN EN TOEKOMST

Jaar januari – maart 2014
Categorie: maatschappij

Carnaval in het dorp is al lang een begrip, voor jong en oud. Voor iedere leeftijdsgroep zijn er passende activiteiten. Om het verhaal van Carnaval, vanuit het verleden maar ook voor de toekomst te bewaren en door te vertellen nam Carnavalsvereniging de Krutjesrapers een mooi initiatief. Beelden en verhalen over de kern en historie van Carnaval zijn vastgelegd in een map die verspreid is onder de scholen in Son en Breugel, in de aanloop naar Carnaval 2014. Dit initiatief is gesponsord door het Stakenburgfonds.

Kunst op de rotondes!

Het Stakenburgfonds is initiatiefnemer van het  duurzame project: Kunst op de rotondes! Son en Breugel wordt op belangrijke invalswegen gesierd door een rotonde. Drie rotondes zijn verfraaid met een blijvend kunstwerk.

Bekijk alle informatie over kunst op de rotondes

Bestel uw eigen mini-kunstwerk!

In het kader van 75 jaar bevrijding produceren we eenmalig mini-kunstwerken voor slechts € 95,-. Een unieke kans om uw eigen kunstwerk te bemachtigen of cadeau te doen.

Van het kunstwerk Descending Liberation worden mini-replica’s gemaakt. Net als het echte kunstwerk worden deze in rvs uitgevoerd.

Van het kunstwerk Poorten van Hoop is een detailstuk te bestellen. Dit object wordt uitgevoerd in cortenstaal.

Van het kunstwerk De Schemerlamp wordt een 2D uitvoering gemaakt. Ook dit mini-kunstwerk wordt in cortenstaal uitgevoerd.

Bestel hier uw exemplaar!

© Copyright - Stakenburgfonds.nl